Magister en Onderwijsportalen

Magister en Onderwijsportalen

Nuenens College werkt met verschillende applicaties voor registraties zoals cijfers en voortgang en voor de communicatie met leerlingen en ouders.

Magister
In Magister wordt het lesrooster weergegeven en registreren docenten cijfers en voortgang. Daarnaast gebruiken we Magister voor het registreren van aanwezigheid en te laat meldingen. Ouders/verzorgers hebben toegang tot alle gegevens via hun 'ouderaccount'.

Onderwijsportalen
Nuenens College gebruikt Onderwijsportalen voor de communicatie met ouders/verzorgers en leerlingen. Berichten over evenementen, aankondigingen van activiteiten of bijvoorbeeld berichten van de mentor verschijnen in dit portaal. De Messenger-functie in Onderwijsportalen biedt ouders/verzorgers en leerlingen een snelle manier om te communiceren met medewerkers.

Problemen met inloggen?
Bij de start van de schooltijd ontvangen ouders/verzorgers en leerlingen hun inloggegevens voor Magister en Onderwijsportalen. Bij problemen met inloggen, of andere zaken die te maken hebben met de applicaties, verwijzen wij graag door naar helpdesk@nuenenscollege.nl