Werken bij Nuenens College

 ‘Fijne collega’s die voor je klaarstaan’

‘Je krijgt veel vrijheid om zelf keuzes te maken’

‘Het is hard werken, maar het geeft veel voldoening’

Aangenaam! Wij zijn Nuenens College. Misschien heb je van ons gehoord via een vriend, collega of familielid. Misschien heb je een kind bij ons op school óf heb je vroeger zelf op Sg. het Plein, Pleincollege Nuenen of Nuenens College gezeten.

Of misschien ken je ons nog niet…

Toch ben je niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Wellicht overweeg je bij ons te komen werken, heb je gesolliciteerd óf ben je zelfs al aangenomen.

Graag stellen we ons hiernaast nog wat verder aan je voor. Zodat je weet wat je kunt verwachten.

Eerst even over de school zelf.

Nuenens College is een kleinschalige vmbo-school in – de naam zegt het al – Nuenen. Wij willen al onze leerlingen, welke talenten en welke achtergrond ze ook hebben, zo goed mogelijk voorbereiden op het vervolgonderwijs en de maatschappij. Dat doen we door les te geven op alle niveaus van het vmbo:
- Basisberoepsgerichte leerweg
- Kaderberoepsgerichte leerweg
- Mavo (theoretische leerweg)

Binnen onze school, die midden in de Brainportregio ligt, willen we context-gerelateerd lesgegeven. Daarmee bedoelen we dat we in (bijna) al onze lessen inspelen op de wereld om ons heen. Kiest een leerling voor de onderbouwroute Groen? Dan merkt ‘ie dat ook tijdens de lessen rekenen en Engels. Datzelfde geldt voor onze onderbouwroutes Sport, Kunst en Ontdek.

Ons team

Dan over het team. Nuenens College telt ruim 100 onderwijsprofessionals met hart voor het vmbo.

Zoals Helmi Deelen. ‘Ik heb altijd een hoge mate van vrijheid gevoeld. Veel kan en mag. Het voelt als een warm bad, met vaak hilarische gesprekken ’s ochtends vroeg bij de koffieautomaat. We streven ernaar om nieuwe collega’s zo goed mogelijk te begeleiden, zodat ze zich snel thuis voelen tussen ons en de leerlingen.’

Solliciteren?
Nuenens College heeft op dit moment de volgende vacature(s) open staan:

- Enthousiaste docent Mens & Natuur
- Enthousiaste docent Economie & Ondernemen
- Enthousiaste docent Wiskunde
- Enthousiaste Pedagogisch medewerker
- Assistent leerlingen

Open sollicitaties zijn uiteraard altijd welkom. Interesse? Neem dan contact op met de afdeling HRM via hrm@eckartcollege.nl.