Volle bak op de open dag

Terugblik Open Dag '23

We kunnen terugkijken op een geslaagde Open Dag! Het was gezellig druk op onze school op 28 januari. Ruim 400 leerlingen uit groep 7 en 8 kwamen een kijkje nemen, samen met hun ouders en andere familieleden. Onze jonge bezoekers konden kennismaken met vier onderbouwroutes: Groen, Kunst, Sport en Ontdek. Via die routes  maakten ze op een verrassende manier kennis met onze schoolvakken. Zo kwamen ze Engels tegen bij de route Groen, en wiskunde bij de route Kunst.

Maar natuurlijk waren de bezoekers ook op de open dag om sfeer te snuiven. Veel aankomende leerlingen bestookten de leerlingenraad met allerlei vragen, van ‘Wat vind je het moeilijkste vak?’ tot ‘Welke leraar vind je het grappigst?’. De hapjes, gemaakt door onze Z&W-leerlingen, vlogen weg. Veel bezoekers keken verder dan de brugklas, want ook bij de kraampjes met bovenbouw-keuzevakken was het druk.

We kregen veel fijne reacties: ‘Wat een gezellige school!’, ‘Wat hadden we een leuk gesprek met die leraar’, ‘Fijn dat het gebouw zo overzichtelijk is’, ‘Ik heb er nu al zin om te leren via de route Groen!’.

Er werden ook opnames gemaakt voor de podcast Hoezo Da?! Binnenkort komt de nieuwe editie online.