Aanmelden

Aanmelden schooljaar 2024-2025

Voor komend schooljaar kunnen wij op Nuenens College geen (zij)-instromers (leerlingen van andere scholen) aannemen omdat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn in één van de leerjaren.

Uitslag toewijzing
Jij en je ouders kunnen vanaf donderdag 4 april 12.00 uur via het ouderportaal van LDOS zien aan welke school je bent toegewezen. In het ouderportaal bevestig je je komst naar die school. Je ontvangt van de school waaraan je bent toegewezen een bevestigingsmail.

Vragen?
Heb je vragen over bovenstaande? Neem dan contact op met Nuenens College. We zijn te bereiken op 040-2831569. Heb je vragen over begeleiding/ondersteuningsbehoeften dan kun je (dit formulier) invullen.

 

Kennismaking eerste klassers

Wanneer je bent toegelaten op Nuenens College, word je uitgenodigd voor een kennismakingsmiddag. Je ontmoet dan je klasgenoten en je mentoren. Hiervoor ontvang je een persoonlijke uitnodiging. De kennismakingsmiddag voor leerlingen uit groep 8 die volgend schooljaar op Nuenens College starten, is op woensdag 19 juni 2024.

Informatiebrochure

In onze informatiebrochure vind je heel veel handige info over onze school. Klik (hier) om de brochure te downloaden. 

Handout route advisering basisschool t/m plaatsing VO

In deze handout vind je alle informatie over de route die wordt bewandeld vanaf het definitieve advies van de basisschool tot de definitieve plaatsing op Nuenens College.