Interne stage in volle gang

Hoe het voelt om een 5-daagse werkweek te hebben? Nou, dat is toch wel wat anders dan in de schoolbanken hangen! Onze leerlingen maken het mee door stage te lopen op school als administratief medewerker, werknemer catering, en verkoper.

Leerlingen uit de derde klassen basis en kader lopen dit schooljaar in groepen van 6 leerlingen gedurende één week stage op school. Een tweetal leerlingen bemant de administratie en dient als eerste aanspreekpunt voor bezoekers van de school. Daarnaast werken twee leerlingen als cateraar waarbij ze leerlingen en het team voorzien van heerlijke broodjes. Ze dragen daarnaast ook zorg voor het aanvullen van de koelingen e.d. En er werken twee leerlingen als verkoper in onze winkel.

Het is niet alleen hard werken, maar tussendoor moeten er ook nog opdrachten gemaakt worden voor het stageportefolio. En het zwaarste van alles, nooit meer een dagje eerder uit!
Gelukkig is het maar voor één weekje, en doen onze leerlingen een goede ervaring op waardoor zij beter voorbereid zijn op hun latere leven als werkenden.

internestage1

internestage2