Scheurkalender brengt positiviteit

Leerlingen uit leerjaar 1 en 2 van Nuenens College hebben een scheurkalender gemaakt voor ouderen en kwetsbare mensen uit de omgeving. De kalender is in opdracht van de creatieve sectie van de school gemaakt en met dit gebaar hopen onze leerlingen de kwetsbare doelgroep een hart onder de riem te steken.

 

De scheurkalender bestaat uit vanalles zoals raadsels, moppen, tekeningen, en spreuken die door onze leerlingen zelf zijn bedacht. Ook zijn er leuke fitoefeningen toegevoegd om de ouderen aan het bewegen te krijgen.

De kalender loopt van mei tot en met december en is bedoeld om positiviteit te brengen bij ouderen van de dagbesteding van Jo van Dijkhof, de bejaardenwoningen in de Hugo Brouwershof en de Pieter Dekkerstraat en van verzorgingshuizen Archipel de Akkers en Savant van Lenthof.  

Aan de ontvangers van de scheurkalender is gevraagd een foto te sturen van zichzelf met de scheurkalender. Deze worden op de website geplaatst zodat we de positieve reacties op de creativiteit van onze leerlingen kunnen zien. Hiernaast al wat foto's!