Podium & design

Houd je van op het podium staan of bezig te zijn met licht en geluid? Vind je grimeren of het ontwerpen van kleding of decor erg leuk? Ben je graag praktijkgericht bezig? Dan ben jij misschien wel het creatieve talent dat wij zoeken!

Podium en design is het meest allround creatieve keuzevak op het Nuenens College. Niet alleen geeft het een kijkje achter de schermen en op het podium van een heus theater. Het laat ook alles zien wat er op creatief vlak rondom gebeurt.

Zonder onderzoek– en ontwerpfase vindt er geen enkele voorstelling plaats. Zonder ondersteuning van licht en geluid kun je niets zien of horen van een podiumvoorstelling. En zonder reclame komt er niemand naar een voorstelling kijken.

Dit keuzevak wordt afgesloten met een voorstelling. Hier werk je samen met je klasgenoten naartoe. Je leert veel over je kwaliteiten, je ontdekt je talenten en hoe je deze kunt gebruiken. Als geen ander zijn de leerlingen die dit keuzevak kiezen veelzijdig, flexibel, sociaal, goed in samenwerken en natuurlijk “kei” creatief!