Winterkamp, je was geweldig!

Het was sportief, gezellig en leerzaam! De wintersportreis 2019 zit er weer op. Wat vliegt de tijd als je het leuk hebt.

Het waren 9 succesvolle dagen voor de organisatie. Leerlingen hebben in 2 groepen, 4 dagen kunnen genieten van de Oostenrijkse sneeuw. Naast het leren van skiën of snowboarden werden er ook sociale vaardigheden getraind. Want elkaar helpen en rekening houden met elkaar hoort erbij. We zijn trots op wat onze leerlingen hebben laten zien!

Het avondprogramma bestond uit een avondje bijkomen van de busreis en de eerste dag skiën of snowboarden, een wedstrijdje bowlen en eenapres-ski avond. De favoriete gerechten waren schnitzel, bratworst en kaisersschmarren. Wij zijn fan van de Oostenrijkse keuken! Er werd op vrije momenten veel van de zon genoten en zo veel mogelijk sleetje gereden, soms tot laat in de avond.

Wintersportkamp 2020 staat alweer in de steigers. De organisatie is bezig met de eerste voorbereidingen en binnenkort is de informatieavond. Ga jij mee volgend schooljaar?!