Wij doen mee met Olympic Moves!

Olympic moves laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. Nuenens College neemt hier met verschillende sportteams aan deel. Vorige week vonden de eerste wedstrijden plaats.

De Meisje
Vorige week dinsdag heeft ons damesteam (lj. 1,2,3 en 4) gevoetbald tegen Olympia VMBO Eindhoven op sportpark Strijp. Onder leiding van dhr. Helsper, speelden ze een geweldige wedstrijd met de eindstand 2-1. Dit belooft veel goeds voor de komende wedstrijden en het grote eindtoernooi. Wel heeft dit team nog meer speelsters nodig om op groot veld te kunnen spelen. Meld je dus snel aan als je interesse hebt.

De Jongens
Vorige week vrijdag heeft ons onderbouw herenteam (lj. 1 en 2) gevoetbald tegen Olympia VMBO Eindhoven onder leiding van dhr. Verlijsdonk. Veel van de spelers uit dit team hebben vorig schooljaar al gespeeld in het scholenteam en het is top dat ze ook dit jaar weer mee willen spelen. De uitslag van deze wedstrijd was 5-2. Komende wedstrijden is het streven om alle andere spelers die zich op hebben gegeven mee te laten spelen.

Binnenkort zal ons bovenbouw team ook wedstrijden spelen. We houden je op de hoogte!

olympicmoves1

olympicmoves2