Het hing met de benen buiten in de Cacaofabriek!

Op maandagavond stroomde het nieuwsgierige publiek de Cacaofabriek in Helmond binnen om de filmcreatie Sequence 1 rerender van onze Kunstpodiumleerlingen te aanschouwen. Ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendinnetje en vriendjes stonden met frisdrank en popcorn in hun handen in de rij om de zaal binnen te gaan.

De Kunstpodiumleerlingen zagen er rode loper-waardig uit en vertelden vol trots wat zij de afgelopen maanden ondernomen hadden. De grote opkomst was voor iedereen een verassing, maar na wat inschuiven en extra stoelen en barkrukken, was er net voldoende plek in de bomvolle, naar zoete popcorn geurende, zaal.

Ingrid Vogels sprak de kunstpodiumkanjers en hun ouders vol lof toe en Myrte Rasing en Leonie van Laarhoven legden uit welk traject de leerlingen doorlopen hadden. Daarna werd de film vertoond.

De film werd goed ontvangen bij het publiek. Er werd gegriezeld, gegruweld, maar vooral veel gelachen om de humoristische schrikeffecten. Na vertoning kregen de leerlingen van de Kunstpodiumklas een oorverdovend applaus en zoals echte filmsterren, een bloem na de buiging.

Er werd nog lang nagenoten in de Cacaofabriek. Wat een prestatie van onze Kunstpodiumtoppers!